Nieuw thuis gezocht: Mahal en Nimurah

 Hallo allemaal, ik ben Mahal, een witte kat met cyperse tekening. Samen met mijn witte vriendje Nimurah zoek ik een nieuw thuis. We zijn twee katers van 2,5 en 2 jaar oud en zijn hier terecht gekomen omdat ons vorige baasje ging verhuizen. Beide zijn we enorme knuffelbare katten als we je eenmaal kennen. Is de klik tussen u en ons aanwezig dan zijn we echte bank- en schoothangers.

We komen van een bovenwoning en dat was prima maar mocht u een tuintje hebben dan zullen we dat wel heel leuk en interessant vinden, maar het is geen must. Voor vreemde mensen die op bezoek komen zijn we zeer afwachtend. We zijn een beetje bang voor hele harde geluiden, dus bent u iemand die regelmatig een flinke knalfuif geeft of harde muziek draait dan zijn wij helaas niet de aangewezen katten voor u.

Bent u de persoon of personen die van rust en regelmaat houd(en) dan willen wij u graag uitnodigen om eens kennis te komen maken. We hopen u snel te zien in dierentehuis Amstelveen. Omdat we dikke vrienden zijn worden we alleen samen geplaatst.

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12, 1183 TM Amstelveen.
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl