Nieuwe expositie op Wester-Amstel

AMSTELVEEN – Dolf Middelhoff en Corrie Keessen exposeren van 24 augustus t/m 9 september op buitenplaats Wester-Amstel.

Dolf Middelhoff schildert en tekent landschappen en in het bijzonder zeegezichten. Hij werkt met grove toets, de verf wordt snel en dik opgebracht. Dit gebeurt zowel buiten, plein-air, als binnen in zijn atelier. Daar vindt hij ook de rust voor het maken van zijn tekeningen in inkt met gewassen tonen, soms ingekleurd met aquarelpotlood.

Beeldhouwster Corrie Keessen laat zich bij de keuze van een steen leiden door de vorm en de kleur. Vormgeven begint vanuit een globaal idee, maar ook de grillen van de steen zijn bepalend. Haar abstracte beelden hebben zachte ronde vormen, afgewisseld met scherpe lijnen en vaak blijft een deel ongepolijst.

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen.
De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen.