Optreden Robby Valentine in P60 afgelast

AMSTELVEEN – Robby Valentine zou op zaterdag 8 september een show geven in P60, maar het podium is helaas genoodzaakt dit concert wegens omstandigheden af te blazen. Er is vooralsnog geen nieuwe datum bekend.

De multi-instrumentalist zou na een lange radiostilte de draad weer oppakken, maar helaas mocht het (nog) niet zo zijn. Deze show zou plaatsvinden in het kader van zijn nieuwste album ‘The Alliance’, die goed ontvangen werd door zowel pers als publiek. Meer dan ooit riep Robby op ‘The Alliance’ mensen op om trouw te blijven aan zichzelf. Dit moest dan ook de ‘show van het jaar’ worden.

Ook Robby zelf gaf onlangs een statement over de annulering van de show: ‘Voor de mensen die gisteren naar Volgspot hebben geluisterd is het geen verrassing. Ik heb op dringend advies van mijn arts wegens gezondheidsproblemen de show van 8 september in P60 moeten afzeggen. Ik had het nog gewild, maar was de afgelopen weken al niet zeker of ik de show had kunnen brengen zoals ik wil en zoals jullie van mij gewend zijn. P60 is een prachtige zaal en het was al jaren een wens om daar te spelen. Ik was voornemens er iets prachtigs van te maken, maar van deze voorbereiding kwam al twee maanden niets door mijn ziek zijn. Het is belangrijk om nu te rusten en te helen in plaats van ter plaatse in te storten. Maar ik vind het oprecht vreselijk.’

Uiteraard hopen Robby en P60 het binnenkort goed te kunnen maken met de fans. Zodra er een nieuwe datum is geprikt wordt dit zo snel mogelijk bekend gemaakt.