Picknicken, sporten en film kijken in Bankras

AMSTELVEEN – Op het grasveld bij de Parelvisserslaan/Oranjebaan wordt donderdag 23 augustus een buurtactiviteit gehouden waarbij er wordt gesport, gepicknickt en als afsluiter gezamenlijk een film wordt gekeken.  Alle bewoners van Bankras zijn van harte uitgenodigd.

Overdag kunnen kinderen al vanaf 15:00 uur lekker sporten en spelen: de Beweegbus staat namelijk op het basketbalveld op de Parelvisserslaan. De bus, voorheen bekend als de Buitenspeelbus, zit vol met (sport)attributen waarmee je je helemaal kunt uitleven op het gebied van sport en spel. Natuurlijk zijn ouders ook van harte welkom! Aan deze sportactiviteiten zijn geen kosten verbonden en de bus blijft tot 21:00 uur.

Vanaf 17:00 uur kan jong en oud meedoen aan de Bring Your Own buurtpicknick op dezelfde locatie. Voor een aantal salades en drankjes wordt gezorgd, maar het is vooral de bedoeling dat mensen ook zelf iets lekkers meenemen. ,,Dus kook, bak, neem mee en deel! Om 18.00 start voor de liefhebbers een afterpicknick-walk en sluiten we de feestelijke dag af met de Nederlandse familie film Tulipani in de buitenlucht. Deze zal om 21:00 beginnen. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden en je hoeft je niet aan te melden,” aldus de organisatie.