PostcodeStraatprijs valt in Middenhoven

AMSTELVEEN – Feest in de straat Veldlust in Middenhoven. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste gisteren, woensdag 8 augustus, negen bewoners van de straat. Op hun postcode 1188 JN is bij de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Onder de winnaars werd 287.500 euro verdeeld. Één winnaar kreeg 100.000 euro, zeven winnaars kregen 25.000 euro en één winnaar kreeg 12.500 euro. Ook een auto werd verloot onder de winnaars.

“Dit had ik nooit verwacht. Wat ben ik hier ongelofelijk blij mee! Ik wil heel graag een nieuwe keuken en tuin. Daar kan ik nu mee aan de slag. Geweldig!” aldus Trudy (62), winnaar van 100.000 euro en de auto.

Wim (66) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Natuurlijk hoopte ik altijd dat een grote prijs op onze postcode zou vallen, maar als Gaston dan in de straat staat sta je toch even gek te kijken! Ik ben net zes weken op vakantie geweest met mijn vrouw, dus dit is heerlijk thuiskomen. Op naar de volgende reis!”

De uitzending van de uitreiking in de straat Veldlust is vrijdag 10 augustus te zien bij ‘Eén tegen 100′ op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur.

Foto: Roy Beusker Fotografie / Postcode Loterij