Salvedo Health Event 2018: gratis sport- en gezondheidsevenement in Amstelveen

AMSTELVEEN – Het Salvedo Health Event 2018 vindt plaats op zaterdag 1 september. Dit gratis evenement staat in het teken van sport, beweging en gezondheid. Op het programma staan actieve workshops, afwisselende clinics en een uitdagende challenge.

Het evenement is voor iedereen die naar een sportieve- of gezonde lifestyle streeft. Tijdens het evenement krijgen deelnemers de kans hun fysieke gezondheid te laten testen. Verschillende clinics en workouts, geleid door professionele zorgverleners, dagen uit tot actieve deelname. Voor hardlopers is er de core- en krachttraining clinic, terwijl balsporters tijdens een clinic het belang van een goede stabiliteit leren.
Omdat rug- en nekklachten en sportblessures een groeiend probleem zijn, biedt organisator Salvedo Health Clinic gratis rug- en nekanalyses en blessureconsulten. Tijdens een clinic leren deelnemers dat bewegen met rugklachten op verantwoorde wijze tóch mogelijk is.

Inschrijving en goodiebag
Inschrijven voor één of meerdere activiteiten uit het programma is gratis en garandeert een plek voor deelname. Bovendien ontvangen deelnemers na inschrijving een voucher voor een gratis goodiebag.
Inschrijven kan via www.salvedo.nl of telefonisch op 020-7009343. Het event is ook zonder inschrijving toegankelijk, maar in dit geval is deelname aan de activiteiten niet gegarandeerd.
Het Salvedo Health Event 2018 vindt plaats bij Salvedo Health Clinic aan de Maalderij 38 (tegenover het MBO College Amstelland/ ROC van Amsterdam). De locatie biedt voldoende gratis parkeerplaatsen en is rolstoeltoegankelijk.