Songfestivalrockers Lordi wederom naar Amstelveen

AMSTELVEEN – Na hun meer dan memorabele show in P60 krap twee jaar geleden komt de Finse hard rock-melodic-heavy-metal band Lordi terug naar Amstelveen. Dinsdag 9 oktober kan worden gereserveerd voor een ongetwijfeld weer legendarische avond in het poppodium.

In 2006 won Lordi totaal onverwacht het EuroVisie Songfestival en werd daarmee meteen de eerste hardrockwinnaar ooit. Sindsdien hebben de Finnen echter niet stilgezeten: er verschenen negen albums en er werd wereldwijd getourd met hun extravagante hardrockshow. In 2016 nog bracht deze European Monstour hun langs P60. Met laatste album ‘Sexorcism’ op zak presenteert Lordi een ongecensureerde versie van zichzelf en hun muziek!

Wat je kunt verwachten van een Lordi show? Melodic heavy metal/hard rock, een show die niet zou misstaan als set van een horrorfilm, een snufje Frankenstein en kostuums waar zelfs Lady Gaga jaloers op is.

Meer informatie op de website van P60.