Thema-avond Buurtkamer: Meer vrouwen in de ICT!

AMSTELVEEN – Op woensdag 5 september houdt de netwerkgroep ‘Women in between jobs’ samen met de groep ‘Women in technology’ van 19.00 tot 21.00 uur een informatieavond in De Buurtkamer KKP, Lindenlaan 75.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Misschien is werken in de ICT dan iets voor jou. De vrouwen die reeds in ICT werken verwelkomen jullie van harte. Zij gaan jullie hierbij ook op weg helpen. Voor oktober organiseren zij een tweedaagse cursus coderen, gevolgd door een conferentie. Hierin komen de vele werkvelden die ICT biedt, naar voren.

Vier enthousiaste IT professionals zullen de werkvelden, de mogelijkheden en scholingsactiviteiten belichten. Zij kijken uit naar de ontmoeting met nieuwe vrouwen die een switch in hun carrière overwegen, om met hen de ongekende mogelijkheden in de ICT technologie te delen. Er is voldoende tijd voor discussie en voor speeddaten met de inleiders om je eigen carrièremogelijkheden te bespreken. Meld je bij voorkeur aan via info@chunrichoupaal.org.

Op dinsdag 11 september starten weer de reguliere bijeenkomsten op elke tweede dinsdag van de maand van 13.00 tot 15.00 uur. Info en aanmelding: www.womeninbetweenjobs.nl