Zwem4daagse voor de Cliniclowns in De Meerkamp

Van 28 augustus tot 31 augustus is er weer de Zwem4daagse in De Meerkamp. De Zwem4daagse wordt gehouden in het buitenbad.

Iedereen die in het bezit is van (mìnimaal) een A-diploma mag meedoen. Er wordt gezwommen van dinsdag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur. Je kunt kiezen tussen 250m of 500m zwemmen. Zoals ieder jaar wordt er naast voor een medaille ook voor een goed doel gezwommen. Dit jaar betreft het de Cliniclowns.

Behalve de Zwem4daagse zijn er op deze dagen ook nog andere activiteiten en clinics. Vanaf 17.30 uur is er:

Dinsdag: watergevecht

Woensdag: luchtkussen stormbaan

Donderdag: buikglijden

Vrijdag: disco en loterij

Inschrijven voor het evenement is mogelijk bij de receptie van De Meerkamp. De prijs is 10 euro per persoon. Voor meer informatie: https://meerkamp.nl/ of bel: 088 8585 185. Mailen kan ook naar: [email protected]