ABBA Gold terug in P60

AMSTELVEEN - Na hun onvergetelijke show begin 2017 is dé ABBA tribute act terug in P60. Swing zaterdagavond 29 september je heupen los op de onweerstaanbare songs van ABBA Gold en dans daarna de nacht in met de lekkerste tunes van hitmachine DJ Appelmoes.

ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee mooie dames met gouden keeltjes, fantastische liedjes en een rock ‘n rollband die niet te versmaden is. De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen en zullen vanavond de magie van weleer doen herleven.

ABBA had eigenlijk alles wat een band zich kon wensen en het is dan ook logisch dat Abba populairder is dan ooit, inmiddels bijna vijftig (!) jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verscheen! Niet voor niets zijn er legio muzikanten die het repertoire van ABBA hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.

Afterparty
Nog niet uitgedanst? Geen paniek! Aansluitend zal DJ Appelmoes weer de lekkerste tunes voor je draaien.

Zaterdag 29 september, aanvang 21.00 uur. Zaal open 20.00 uur. Meer informatie: P60