Al zingend beter worden in Nederlands

AMSTELVEEN – ‘Zing Nederlands met me’ vindt op zondag 23 september voor de vierde keer plaats in de Bibliotheek Amstelland aan het Stadsplein. Naast gezellig met elkaar zingen, biedt het zanguurtje een uitgelezen kans om nieuwe Nederlandse woorden en nieuwe mensen te leren kennen.

‘Zing Nederlands met me’ is in de eerste plaats bedoeld voor anderstaligen om op een leuke manier Nederlands te leren. Maar het is uitdrukkelijk ook de bedoeling dat mensen met Nederlands als moedertaal mee komen zingen. Zo ontmoeten mensen uit verschillende culturen elkaar.

Onder begeleiding van Laetitia Leemans (muziekdocente bij Platform C) en met muzikale ondersteuning van Anton Furnée (Bibliotheek) aan de piano worden er van 15.00 uur tot 16.00 uur samen Nederlandstalige evergreens gezongen. We zingen deze editie onder andere ‘Tulpen uit Amsterdam’ en ”t Is voorbij, die mooie zomer’.

Deelname is gratis en reserveren is niet nodig.