Amstelveners ruimen het zelf op: Keep It Clean Day

AMSTELVEEN – De zesde editie van de Keep It Clean Day vindt aanstaande vrijdag 21 september plaats. Steeds meer mensen storen zich aan zwerfafval. Amstelveners gaan vrijdag gezamenlijk op pad om zwerfafval op te ruimen. Zij zien het belang van een opgeruimde buurt en ruimen het zelf op.

Waar en wanneer
De startlocaties van de Keep It Clean Day acties zijn vrijdag 21 september vanuit De Meent, Buurtkamer KKP, Villa Randwijck, Pluspunt, Noorddamcentrum, De Bolder, Alleman en De Arc. De inloop voor deelnemers is vanaf 09.30 uur. Koffie en thee staan klaar. Van 10.00 tot 12.00 uur zijn de opruimacties. De gemeente zorgt voor grijpers en ringen. Vanaf 12.00 uur staan op de startlocatie traktaties klaar voor de deelnemers. Wethouder Floor Gordon (Afvalbeheer): “Zwerfafval is voor velen een doorn in het oog. Ik juich dit initiatief toe en ga zelf ook met grijpstok en vuilniszak op pad.”

Aanmelden
Iedereen kan meedoen. Meld u aan voor deelname aan de Keep It Clean Day en stuur een e-mail naar annemarie.van.leent@xs4all.nl onder vermelding van uw naam, adres en startlocatie. Aanmelden kan ook telefonisch via 06-15219359 of via het Facebook event: Keep It Clean Day https://www.facebook.com/events/237710850260053/