Aqua Yochi: ontspanning en rust in De Meerkamp

AMSTELVEEN – De eerste Aqua Yochi les in zwembad De Meerkamp was 6 september een feit. Aqua Yochi is een mix van yoga, tai chi en stretch oefeningen in het extra verwarmd water bad van De Meerkamp. De waterdiepte is 1,25 meter zodat de les staand gevolgd kan worden, maar er ook tijd en ruimte is voor relaxed ronddrijven in het warme water.

De deelnemers aan de eerste les waren enthousiast. “Door het warme water lijkt het wel alsof de oefeningen makkelijker lukken”, “Ik ben leniger dan ik dacht” en “Wat een zalige oase van rust” waren veelgehoorde opmerkingen.

De lessen zijn voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar. Aqua Yochi bevordert de concentratie, innerlijke rust, vitaliteit en balans van lichaam en geest. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau de oefeningen uitvoeren.

De Aqua Yochi lessen zijn op donderdag om 19:15 uur in De Meerkamp. Deelnemers hoeven zich niet van te voren in te schrijven maar kunnen wekelijks een los kaartje kopen of een abonnement voor 12 keer kopen. Het maximum aantal deelnemers is 30 personen per les.