UPDATE: Balies gemeentehuis dicht door storing KPN

AMSTELVEEN – Door een landelijke storing bij KPN zijn woensdagmiddag alle balies in het gemeentehuis gesloten. Ook extern mailverkeer is door de storing niet mogelijk.

Alle transacties waarvoor betaling nodig is en waarbij contact gemaakt moet worden met landelijke systemen kunnen niet uitgevoerd worden. Hierdoor is het besluit genomen de balies tijdelijk te sluiten.

De gemeente houdt nauw contact met KPN en laat het weten wanneer de balies weer open kunnen. Op de website van de gemeente en hun social mediakanalen worden updates geplaatst zodra deze er zijn.

UPDATE: De landelijke storing van KPN is opgelost. Dat betekent dat de gemeente uw e-mails weer kunnen ontvangen (ook die u tijdens de storing naar heeft verstuurd) en dat alle digitale diensten weer operationeel zijn. De balies zijn morgen (donderdag) om 8.30 uur weer open.