Barbershopkoor Amstel River Singers zoekt zangtalent

 Amstel River Singers is een a-capella barbershopkoor dat bestaat uit bijna 50 enthousiaste vrouwen en zoekt nieuwe leden. Op de open repetitieavonden op dinsdag 9 en 16 oktober kunt u hen live in het Noorddamcentrum zien en eventueel een stemtest te doen.

De Singers repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20.15 uur tot 22.30 uur in het Noorddamcentrum in Amstelveen onder leiding van dirigent Chiel van Tok. Na afloop wordt er onder het genot van een drankje na gezongen, tijdens de zogenoemde “afterglow”. Het blijft niet bij repeteren alleen, het koor neemt ook deel aan de nationale barbershopcompetitie en treedt met regelmaat op in Amstelveen en omgeving.

Het repertoire bestaat uit populaire Engelstalige songs uit de 20ste eeuw. Hun vierstemmig a-capella geeft een unieke klank. In 2019 bestaat het koor 25 jaar. Om dit te vieren is er in Schouwburg  Amstelveen op 26 oktober 2019 een show met gastoptredens. Vrouwen die geïnteresseerd zijn kunnen een voorproefje van de Amstel River Singers zien tijdens de Amstel Korendag op 7 oktober in P60.

Voor meer informatie: www.amstelriversingers.nl