Come Together, een ontmoeting met nieuwe Amstelveners

AMSTELVEEN – Er wordt weer een ‘Come Together’ bijeenkomst gehouden in de Paaskerk op 29 september. Een bijeenkomst waar Amstelveners en nieuwe plaatsgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Elkaars cultuur kunnen ontdekken, met elkaar in gesprek gaan en spelletjes doen voor alle leeftijden. Iedereen neemt eten mee uit eigen keuken, zodat wij ook elkaars cultuur kunnen proeven. Come Together is een initiatief van de kerken in Amstelveen en Buitenveldert.

Deze keer wordt er met elkaar een uurtje gezongen. Het biedt de kans om al zingend nieuwe Nederlandse woorden te leren maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Meezingende Nederlanders die Nederlands als moedertaal hebben zijn daarbij zeer welkom. Daarna is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, spelletjes te doen en we sluiten af met een gezamenlijke maaltijd van de meegebrachte gerechten. Mail voor aanmelding en meer informatie naar vluchtelingen@rkamstelland.nl. 

Come Together vindt plaats op zaterdag 29 september van 14.00 – 18.00 uur in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1.