Docu ‘Maria By Callas’ te zien in Cinema Amstelveen

 De documentaire ‘Maria By Callas’ vertelt het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazangeres Maria Callas aan de hand van nooit eerder vertoonde video’s en foto’s. ‘Maria by Callas’ is vanaf donderdag te zien in Cinema Amstelveen.

De documentaire toont veertig jaar na haar dood persoonlijke Super 8-films, eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen te zien is. Naast Callas zijn ook Aristoteles Onassis, Marilyn Monroe, Alain Delon, Yves Saint Laurent, J.F. Kennedy, Luchino Visconti, Winston Churchill, Grace Kelly en Liz Taylor te zien in de film. ‘Maria By Callas’ is een intiem portret van de beroemdste sopraan uit de twintigste eeuw.

Meer informatie over data en aanvangstijden: Cinema Amstelveen