Driedaags Foodtruckfestival in Uithoorn

UITHOORN – Samen met vrienden, kennissen of relaties onbevangen genieten van heerlijke gerechtjes, verfrissende drankjes én mooie deuntjes in de vorm van live muziek. En dat terwijl het kroost geniet van het speciale kids entertainment. Toost is een intiem, ongedwongen dorpsfeest met de nadruk op FOOD (en foodtrucks). Het foodtruckfestival vindt plaats van vrijdag 14 september tot en met zondag 16 september op het Evenemententerrein in Uithoorn.

Toost wil dat iedereen kan genieten van gezelligheid, dus daarom is de toegang gratis. Wel vragen zij bij de bestelling van je eerste drankje € 1,50 voor de beker. Deze beker heb je gekocht en mag je dus houden. Verder natuurlijk een gratis toegankelijk festival met de hele dag live muziek, heel veel entertainment voor de kinderen en vooral heel veel gezelligheid.

TOOST Foodtruckfestival, Evenemententerrein Legmeer West aan de Randhoornweg in Uithoorn. Vrijdag 14 september 15.00-23.00 uur, zaterdag 15 september 12.00-23.00 uur en zondag 16 september 13.00-21.00 uur.