Einde vaarseizoen pontjes over de Amstel

AMSTELVEEN – Fietsers en wandelaars kunnen op zondag 30 september voor de laatste keer dit jaar met de pontjes de overtocht maken over de Amstel. Het vaarseizoen is voorbij, de pontjes gaan de winterstalling in en komen volgend voorjaar weer tevoorschijn. 

Ter hoogte van de Nesserlaan ligt het pontje de Fuut en vaart tussen Amstelveen en het vogelrijke gebied de Rondehoep. Pont De Smient vaart tussen de Kalfjeslaan in Amsterdam Buitenveldert en de Ouderkerkerdijk in Amsterdam Watergraafsmeer.
Zondag 30 september van 12:00 tot 18:00 uur varen de pontjes voor het laatst. De overtocht kost 1 euro per persoon. 

Groengebied Amstelland ligt tussen Amsterdam Zuidoost, Ouder-Amstel, Amstelveen en Diemen. De pontjes zijn in het beheer van Groengebied Amstelland, meer informatie:  www.groengebied-amstelland.nl.