Elfjarige geslagen na botsing met andere fietsster

AMSTELVEEN – Op het fietspad langs de Bovenkerkerweg, ter hoogte van de Zetterij, zijn donderdagochtend 20 september een 11-jarige fietsster en een vrouw op een mountainbike met elkaar in botsing gekomen. Dit is tussen 9.00 en 9.15 uur gebeurd.

De jonge fietsster is vervolgens door de vrouw uitgescholden en geslagen. De jongedame werd voelde zich hierdoor erg geïntimideerd en werd erg bang en is snel naar school doorgefietst. Zij heeft gehoord hoe meerdere voorbijgangers de vrouw nog aanspraken op haar gedrag.

De jongedame en haar ouders komen graag in contact met deze voorbijgangers en anderen die iets gezien hebben. Ook zouden zij graag met de betreffende vrouw in contact komen.

Heeft u informatie? Neem dan contact op met de redactie van RTV Amstelveen op 020-5478585 of redactie@rtva.nl

Foto: Google Maps