In première: toneelkomedie Kunst & Kitsch

AMSTELVEEN – Kunst & Kitsch, een komedie met een twist. De toneelkomedie Kunst & Kitsch gaat zondag 23 september in voorpremière en maandag 24 september in première bij Schouwburg Amstelveen. Dit bijzondere toneelstuk met een twist is speciaal door Jon van Eerd bewerkt voor topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper. Een spannende samenstelling van acteurs in combinatie met de unieke regie van Jon van Eerd. 

Kunst & Kitsch is geschreven door de gerenommeerde toneelschrijver Peter Shaffer (o.a. Oscar-winnende Amadeus) voor de Britse actrice Maggie Smith (bekend als excentrieke dame in Downton Abbey en van Harry Potter). Het is een uitdagende komedie met puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties.

Het verhaal
Snoijink speelt een tourgids van een oersaai landhuis. Zij wordt echter op staande voet ontslagen omdat zij met haar ongebreidelde fantasie de details van de rondleiding wat spannender maakt door de feiten flink te kleuren. Haar chef (De Kuyper) krijgt echter wroeging en besluit bij haar langs te gaan om hulp te bieden. De wonderlijke en potsierlijke vriendschap die hieruit ontstaat is een vrijbrief voor fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.

Zondag 23 september, aanvang 15.00 uur. Maandag 24 september, aanvang 20.00 uur. Meer informatie en entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.