Informatieavond: Sporten gezond? De do and don’ts

AMSTELVEEN – Voormalig topsporters Joyce Sombroek (hockey) en Andres Landman (marathon schaatsen) presenteren op maandag 15 oktober een avond over sport, trainingen en hoe je dat op een verantwoorde manier kunt aanpakken. Dat doen zij samen met cardioloog Su-San Liem, die vertelt over het sporthart. De avond in ziekenhuis Amstelland is bedoeld voor jongeren én voor ouderen.

Joyce Sombroek werkt als arts-assistent en Andres Landman als fysiotherapeut in Ziekenhuis Amstelland. Beiden weten als geen ander wat sport met je lichaam kan doen. Vanuit hun ervaring en deskundigheid wijzen zij de weg naar een gezonde manier van sport beleven. Over het belang van een juiste mindset, een goede balans en rust.

Maandag 15 oktober, aanvang 19.30 uur. Graag aanmelden via www.ziekenhuisamstelland.nl.