Inversion terug in P60 met TC en Haloganix

AMSTELVEEN – Inversion weer terug in P60 op vrijdag 5 oktober met een nieuwe editie. In samenwerking met Champion Sound is deze editie groter dan ooit. Dat betekent weer een avond vol met de gruwelijkste, ruigste en hardste kickrolls!

Nu Inversion de samenwerking met Champion Sound is aangegaan staat deze editie weer garant voor een onvergetelijke avond. Champion Sound is een organisatie uit Leiden. Je kunt ze onder andere kennen van de feesten in de Gebr. De Nobel. Eerder hadden ze al een speciale line-up met DJ’s zoals Dualistic, Feint en Signal, maar bij P60 proberen ze de vorige editie te overtreffen.

Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scene op de line-up.

✘ LINE UP ✘

  • TC (UK)
  • Halogenix (UK)

[2HR B2B SET]
• Disprove (IT)
• Merikan (IT)
• Inward, Hanzo & Randie (IT)

  • NCT B2B Zazu (NL)
  • Inversion Wolfpack (NL)
    (Creek x Mind Theory x Flakes x Innate MC)

Hosted by Innate MC & Diggy Rast.

Vrijdag 5 oktober // zaal open 23:00 // aanvang 23:00. Meer informatie: P60