JCI Amstelland doet mee aan World Cleanup Day

AMSTELVEEN – JCI Amstelland presenteert zaterdag 15 september tussen 09.00 uur en 12.00 uur de World Cleanup Day. Vanaf zwembad de Meerkamp word je ontvangen, hier krijg je een route, een prikker en een vuilniszak. Steek samen de handen uit de mouwen en ‘clean Amstelveen up’.

JCI (Junior Chamber International) is een wereldwijd netwerk van ondernemende mensen tot 40 jaar. De afdeling JCI Amstelland presenteert samen met de gemeente Amstelveen en het sportbedrijf Amstelveen een lokale World Cleanup Day.

In Estland ontstond het idee om in 5 uur het hele land samen op te ruimen. Het succes verspreidde zich over de hele wereld. Op World Cleanup Day komen vrijwilligers in 150 landen samen om de aarde een schoner thuis te geven. World Cleanup day is een krachtige ‘groene golf’ van opruimacties.
Ook als je maar een half uurtje tijd hebt kunnen we samen zorgen voor een schoner Amstelveen. Wil je wel helpen maar kan je niet 15 september? Dan is er 21 september een herkansing. Bewust Amstelland organiseert dan de Keep it Clean day.