Jeugdtheaterseizoen start met Kunst & Kids Festival

AMSTELVEEN – Het Kunst & Kids Festival op zondag 30 september is dé aftrap van het jeugdtheaterseizoen in Schouwburg Amstelveen. Het thema dit jaar is De beuk erin! Alle kids van 2-12 jaar zijn van harte welkom om lekker te komen bouwen, knutselen en klussen.

Tijdens Kunst & Kids kunnen kinderen deelnemen aan diverse gratis workshops en activiteiten, zoals timmer je eigen vogelhuisje, stevig koken, een theaterworkshop, workshop percussie en poppenkast kijken. Geniet van voorproefjes van De mooiste vis van de zee (3+), Bruno wordt een superheld (6+) en De Familie Van Nielie breekt de tent af (6+), allen dit seizoen te zien in de schouwburg. Je kunt ook een van de (betaalde) theatervoorstellingen bezoeken; Buurman & Buurman (3+) en de vrolijke Mol en het Babyvogeltje (2+), of een jeugdfilm.

Verder is er een rondleiding achter de schermen, een speurtocht door het theater, kun je tekenen & knutselen en geschminkt worden. En ergens in ons theater kom je vast Ennadien tegen, met haar karretje vol koffertjes en prachtige poppenspel. Bij de buffetten kun je bovendien een stempelkaart kopen waarmee je onder andere lekkere limonade en een broodje beuk kunt halen.

Entreebewijzen en vouchers
Entreebewijzen voor de betaalde theatervoorstellingen Buurman & Buurman (3+) en de vrolijke Mol en het Babyvogeltje (2+) en de betaalde filmvoorstelling Bob de Bouwer (AL) en de verassingsfilm zijn online, telefonisch of via kassa@schouwburgamstelveen.nl verkrijgbaar.

Alle activiteiten buiten de reguliere theater- en filmvoorstellingen zijn gratis, maar bij een aantal worden vouchers uitgegeven. Deze vouchers kunnen vanaf een half uur voor aanvang van de betreffende activiteit worden opgehaald aan de kassabalie.

Meer informatie en entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl