Kinderboekenweek in de bieb

AMSTELLAND – Het is Kinderboekenweek van 3 t/m 14 oktober. Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van Vriendschap met als motto Kom erbij! De Bibliotheek Amstelland organiseert een aantal leuke activiteiten voor kinderen die goed passen bij dit thema.

Tosca Menten – Knotsknetter
Denk je nou echt dat Tosca (beroemd van Dummie de Mummie) al haar verhalen zelf verzint? Wel nee! Dat doen al die personages in haar hoofd. In een muzikale voorstelling vol grappen en grollen laat ze hen opdraven. Zing en jodel keihard mee! Een onvergetelijk Boekenfeest i.s.m. Boekhandel Libris Venstra. Zaterdag 6 oktober van 11.15 – 12.15 uur in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Leeftijd 7+

Pim & Pom – Het Feestelijke Fiepboek
Een ochtend vol muziek en vrolijke liedjes. Hoe doe je dat eigenlijk, een knal feest geven? De twee beroemde poezen Pim & Pom hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt… Aan de hand van een groot 3D Pop-Up boek worden de kinderen meegenomen in de wereld van deze twee vrienden. Zaterdag 13 oktober van 10.15-10.50 uur in Bibliotheek Aalsmeer. Leeftijd 3+

Kosten per voorstelling: €4 (leden) €8 (niet-leden). Kaartjes via www.debibliotheekamstelland.nl of in één van de Amstelland Bibliotheken. Wees er op tijd bij, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kinderboekenkrant
De Kinderboekenkrant® biedt voor 6-12-jarigen een helder overzicht van de leukste boeken die er te vinden zijn. Hij staat vol tips, weetjes en achtergronden over kinderboeken en schrijvers. Haal vanaf 3 oktober een gratis exemplaar in de Bibliotheek Amstelland.