Laatste reünie in oude schoolgebouw Hermann Wesselink College

AMSTELVEEN – In het schoolgebouw van het Hermann Wesselink College aan de Starbaan wordt zaterdag 13 oktober de vijfjaarlijkse reünie gehouden. Deze reünie heeft een bijzonder karakter omdat dit de laatste reünie is in de huidige school. Na zo’n veertig jaar wordt het gebouw gesloopt en zullen de lessen worden gegeven in de nieuwe school die wordt gebouwd naast de oude school.

Het HWC biedt een afwisselend reünieprogramma aan.  De dag start met een lunch voor medewerkers en oud-medewerkers. Daarna kunnen er in het middagprogramma diverse lesjes worden gevolgd. Ook is er een afscheidstour door het gebouw. Na het middagprogramma is er een borrel waarbij ook catering aanwezig is. Docenten zorgen voor live muziek. Vanaf 20.30 wordt het podium overgenomen door oud-leerlingenbands. De avond eindigt om 22.00 uur.

De toegangskaarten voor de reünie kunnen via de website van school worden besteld. Ook op de dag zelf zijn toegangskaarten te koop aan de deur.

Foto: HWC