Mama Café: Kinderyoga

AMSTELVEEN - Emmelie Zipson van Jong-Yoga neemt je op vrijdag 7 september tijdens het Mama Café mee in de wereld van yoga. Yoga helpt kinderen het belang van ontspannen te beseffen tussen alle prikkels door. Yoga wordt steeds populairder. Niet alleen bij volwassenen, ook steeds meer kinderen volgen yogalessen.

Kinderen leven net als volwassenen in een drukke wereld. Van school naar zwemles, van muziekles naar kinderfeestje etc. De snelheid waarin wij leven zorgt ervoor dat het niet altijd makkelijk is om stil te staan, te luisteren en te kijken. Yoga voor kinderen is vooral speels, maar werkt ook met mentale oefeningen: concentreren, aan ‘niets’ denken, samenwerken, voelen, massages en zeggen wat je wel en niet wilt. ‘Het is leuk en ontspannen en ze hoeven hier niet te presteren.

Emmelie Zipson van jong-yoga.nl vertelt vrijdag meer over Kinderyoga. Kom gezellig langs bij het Mama Café en ontmoet medeouders en opvoeders. Het Mama Café is een landelijk begrip en sinds dit jaar ook in Amstelveen. Foodbar Day op het Stadsplein gaat speciaal voor het Mama Café een uur eerder open op de eerste vrijdag van de maand.
Meer informatie en het gehele jaarprogramma is te vinden op www.jongeoudersinamstelveen en op de facebook pagina van Mama Café Amstelveen.