Nieuw thuis gezocht: Boefje

AMSTELVEEN – Hallo, ik ben Boefje. Ik ben een deftige en soms wat onzekere mooie dame van ongeveer 6 jaar en klaar om naar een nieuw huis te verhuizen.

Ik kan ontzettend genieten van een knuffel, alleen nog niet te lang. Door mijn lichaamstaal laat ik zien wanneer ik het aaien niet meer zo prettig vind. Zie jij deze signalen? Dank je wel voor je begrip, dan voel ik me niet in het nauw gedreven. Als ik ergens nog even geen zin in heb, dan kijk ik je aan met een blik die zegt ‘ik weet niet wat je wilt, maar succes er mee’. Spelletje spelen met een propje papier of een veter? Leuk! Ik doe mee!

De andere katten hier in het asiel vertel ik eigenlijk hetzelfde. Geef mij de ruimte die ik nodig heb, zo niet dan geef ik een grote mond en kan ik een tik uitdelen. Om deze reden zoeken mijn verzorgers een huisje zonder andere katten. Een druk huishouden met kinderen wordt ik ook niet gelukkig van.

Wat ik erg fijn zou vinden is af en toe lekker naar buiten gaan, mijn neus in de frisse lucht steken en mijn nageltjes aan een boom scherpen. Een huis met een tuin zou dus heel prettig zijn.

Wie kan mij dat fijne nieuwe thuis bieden?

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, 1183 TM Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl