Nieuw thuis gezocht: Jiggly

AMSTELVEEN – Hallo, ik ben Jiggly, een leuke Engelse Stafford van drie jaar oud met een mooie glimlach. Ik heb helaas afscheid moeten nemen van mijn vorige eigenaar.

Voor mijn laatste huis heb ik ook al in het asiel gewoond. Ondanks dat mijn verzorgers ontzettend lief voor mij zijn, zoek ik toch liever een eigen blijvend thuis.

Door de vele prikkels in het asiel wil ik nog wel eens een liedje zingen. Geen rustgevende muziek hoor, eerder The Clash of Artic Monkeys, keiharde rock punk classics uit volle borst. Deze energieke uitspattingen verdwijnen zodra ik lekker op wandeling ben, zonder alle prikkels van het asiel om mij heen. Voorop lopend met mijn neus in de lucht geniet ik van de wandeling. Soms loop ik een beetje te snel en moet ik even teruggeroepen worden om dan weer braaf naast je te lopen. Even in het gras zitten? Heerlijk, ik kom lekker tegen je aan kruipen om een heleboel kusjes te geven.

Mijn verzorgers zoeken voor mij een verantwoordelijke nieuwe eigenaar die bekend is met mijn ras. Doordat ik hier in het asiel overprikkeld raak door het vele geblaf van andere honden, wordt ik voor mijn eigen veiligheid met een muilkorf uitgelaten. Ik heb van deze muilkorf totaal geen last en kan nog steeds mijn snoepjes krijgen. Tijdens de wandelingen kan ik mij ook prima ontspannen en toon ik weinig interesse in andere honden.

Wie geeft mij dat actieve leuke thuis?

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of [email protected]