Nieuw thuis gezocht: Rockstar

AMSTELVEEN – Hallo lieve hondenvrienden. Ik ben Rockstar. Ik zit al weer een tijdje bij ontzettend lieve verzorgers, maar ik wil echt heel graag mijn eigen huis.

Ik ben een vrolijke knuffelbeer met een normaal energiegehalte…voor een stafford. Ik ben gek op lange wandelingen en zwem graag baantjes. Een echte sportieveling. Alleen ben ik geen echte topsporter, ik krijg namelijk medicatie voor mijn artrose. Lange wandelingen en zwemmen mag ik van de dokter gewoon doen, maar kleine korte sprintjes trekken dat is niet zo verstandig. Bij korte abrupte en gekke bewegingen ga ik soms wat mank lopen. Soms kan ik het toch niet laten om zelf speeltjes te pakken, hard rondjes te rennen en dan het liefste door je heen te rennen.

Als ik een onervaren persoon aan de andere kant van mijn lijn heb wil ik elk grassprietje even besnuffelen. Bij mijn vaste verzorgers weet ik dat dit niet altijd mogelijk is, dan kan ik dus ook heel netjes en serieus aan de lijn lopen. Ik ben gek op eten en daar doe ik een heleboel voor. Zitten, poot, andere poot, springen, af, echt ik doe er alles voor. Dat maakt mij dan ook super trainbaar.

Ik zou graag alleen met mijn baasjes willen zijn. Mensenkinderen vanaf 16 jaar kan ik mee leven. Het kleine spul wordt voor mij alweer wat lastiger. Ik ben daar een beetje te lomp voor. Katten zijn echt een “no go”. Daar vind ik nou echt niks aan. Als ik ze tegen kom op straat jaag ik ze het liefst weg. Samenwonen met een andere hond zit er ook niet in. Ik heb wel samengewoond met een andere dame, maar ik heb graag de aandacht voor mezelf. Op straat kan ik andere honden goed negeren, zolang zij mij ook negeren.

Heeft u enige ervaring met mijn ras en zoekt u mij in uw thuissituatie? Neem dan contact op voor een eventuele kennismaking.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 020-6431440
E-mail: [email protected]