Nieuwe expositie op Wester-Amstel

AMSTELVEEN - Nora van Klingeren en Yvonne Leeman exposeren van 14 september t/m 30 september op buitenplaats Wester-Amstel.

De beelden van Yvonne Leeman zijn glad, zacht en aaibaar. Maar voor het zover is moet het ruwe brok steen gehakt, gezaagd en gevijld worden. Het werk met hamer en beitel legt de vorm van het beeld bloot. Daarna volgt het verfijnen, schuren en polijsten.
Leeman werkt zowel abstract als figuratief.
Het werk van Nora van Klingeren is gemaakt van vilt en zijden. Zij “schildert” met stoffen en heeft daarin een geheel eigen stijl. Haar inspiratie komt uit alles wat we om ons heen zien. Wel is er altijd eerst de titel van het werk en dan volgt het verhaal, verteld in zelfgemaakt kleurrijk vilt.

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen.
De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten. Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen.