Open dag Duikteam Nemo

AMSTELVEEN – De Amstelveense duikvereniging Duikteam Nemo organiseert op zondag 30 september een open dag in zwembad De Meerkamp in Amstelveen. Iedereen die geïnteresseerd is in de duiksport, of die een duikopleiding wil gaan volgen en veertien jaar of ouder is, kan dan vanaf 8.30 uur een proefduik maken. Aansluitend wordt in het clubhuis een presentatie gegeven over de duiksport en Duikteam Nemo.

Duikteam Nemo bestaat al sinds 1969 en telt zo’n honderd leden. Onder die leden zijn een aantal gediplomeerde instructeurs, die u alles over de duiksport kunnen leren. Behalve duiken, staat ook gezelligheid bij Nemo centraal. Rond de duiksport worden elk jaar diverse evenementen georganiseerd.

De brevetten die bij Duikteam Nemo gehaald kunnen worden, zijn erkend door de Nederlandse Onderwatersport Bond en daarmee ook door de internationale duikbond CMAS. Meer informatie en aanmelden via: [email protected] .