Open Dagen wijngaard De Amsteltuin

AMSTELVEEN – Amstelveense wijngaard De Amsteltuin zet op 22 en 23 september haar poorten wijd open voor bezoekers. De eerste oogst van 2018 is binnen. Laat je bedwelmen door de heerlijke geuren van gistend druivensap en geniet van de mooie verhalen. Het terras is open om kennis te maken met de wijnen en te genieten van lekkere hapjes. Gedurende de hele middag worden rondleidingen verzorgd in de wijngaard en de kelder.

Alle Amsteltuinwijnen van 2017 bekroond
Bij de nationale Wijnkeuring der Lage Landen 2016 heeft de Amsteltuin opnieuw bronzen medailles voor al haar wijnen gekregen.
Het dagcentrum van de Amsteltuin heeft bovendien een aantal andere producten gemaakt, zoals verjus. Al deze producten zijn op de open dagen verkrijgbaar.

Home made Limoncello en Orancello
Sinds april dit jaar worden op De Amsteltuin deze dranken gemaakt en verkocht. Laat je verrassen door nieuwe producten gemaakt in Amstelveen.

Holland Wine Center
Maak kennis met de unieke verzameling van Nederlandse top-wijnen in de winkel van de Amsteltuin. De poppen van Niska’s Cutiez, zeep en parfum uit de Beemster, houten huisjes van de Houtstek, verjus, traditionele wijnazijn, druivensap en de Amstelgrappa van distilleerderij de Schans uit Uithoorn.

Honing, grappa en houten artikelen
Henk en Hieke Kooij verkopen hun Amstelveense honing tijdens de open dagen. De Schans uit Uithoorn presenteert de Grappa die gestookt is van de druiven van de Amsteltuin.

Openingstijden op beide dagen zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur. Adres: Langs de Akker 5 in Amstelveen (vlak naast de Emergohal).
Voor meer informatie: www.amsteltuin.nl