Platform C toont veelzijdig aanbod tijdens open dag

AMSTELVEEN - Platform C | Volksuniversiteit Amstelland, Muziek- en Dansschool Amstelveen en Kunstuitleen Amstelveen, zet tijdens de Open Dag op zaterdag 8 september van 12:00 tot 16:00 uur voor iedereen haar deuren wijd open. Zingen, muziek spelen, dansen, acteren, een taal leren, kunst bekijken, creatief bezig zijn, het is allemaal leuk.

Er klinkt muziek door het hele gebouw en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud; ga naar de derde verdieping voor informatie over onze taal-, kook-, kunst- en overige cursussen en het gehele creatieve aanbod. Daar zijn alle docenten aanwezig om antwoord te geven op vragen of advies te geven. Probeer een muziekinstrument uit op de tweede of derde verdieping, volg een ballet- of musicalworkshop in de Balletzaal of kom in de Zonnesteinzaal een korte presentatie bijwonen over de Atelierroute 2018, die begin oktober wordt georganiseerd.
Op de begane grond kun je meer informatie krijgen over ons mode-, schilder- en sieradenatelier en zelf aan de slag gaan. Het precieze programma staat op platform-c.nu; alle ingrediënten voor een feestelijke, inspirerende dag zijn aanwezig.