Première familievoorstelling ‘Alleen op de Wereld’ in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – ‘Alleen op de wereld’ is een klassiek kinderboek dat al generaties lang boeit. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. De gelijknamige familievoorstelling door Theater Van Santen gaat in première op zondag 30 september in het Amstelveens Poppentheater.

Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het verhaal in een sprankelend nieuw jasje gestoken. Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband. Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en livemuziek.

‘Alleen op de Wereld’ is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar en de première is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 30 september om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl