Reizende Letse gitarist geeft gratis show in P60 Café

AMSTELVEEN - Reinis Young is een reizende gitarist uit Riga, Letland die heel de wereld rond gaat om zijn unieke gitaar skills te delen. Woensdag 12 september is hij gratis te bewonderen in het P60 café.

Reinis speelt op een bijzondere wijze gitaar, met behulp van verschillende technieken zoals tikken, percussie en finger-picking. Dit zorgt voor zeer originele nummers. Reinis begon met het composeren van muziek, dankzij de inspiraties die hij opdeed tijdens het reizen door Europa, Nieuw-Zeeland, Australië en Azië.

Zijn muziek omschrijft hij als schilderijen vol met emoties en reisavonturen. Door middel van ritmische en zacht percussieve melodieën brengt Reinis Young zijn energie over bij het publiek, ongeacht het nu om een aantal personen in een klein café, of om een uitverkochte concertzaal gaat.

Reinis Young heeft vier solo-albums uitgebracht, waarvan de derde in samenwerking met zijn band Young & The Oak People.  

Woensdag 12 september // zaal open 19:30 // aanvang 20:30 // GRATIS

Meer informatie: P60