SBS6 Kerstparade komt mogelijk 22 december naar Amstelveen

AMSTELVEEN – De SBS6 Kerstparade komt dit jaar mogelijk naar Amstelveen. Het bekende kerstevenement van de televisiezender werd vorig jaar in Eindhoven gehouden en nu staat Amstelveen op de rol. Bij de gemeente is een vergunning aangevraagd voor een route langs het Stadsplein, Rembrandtweg, Handelsweg en Meander.

De SBS6 Kerstparade werd in  2007 voor het eerst gehouden in Almere.  Daarna kwam de feestelijk verlichte optocht onder meer naar Hoofddorp, Sittard, Zwolle, Eindhoven, Beverwijk en Groningen. In 2012 kwam een eind aan de jaarlijkse traditie maar vorig jaar werd het evenement nieuw leven ingeblazen in Eindhoven. Dit jaar staat Amstelveen dus op de nominatie als gastheer.

Een woordvoerder van SBS bevestigt tegenover RTVA dat de omroep in gesprek is met de gemeente Amstelveen om de parade in onze gemeente te laten plaatsvinden. Er is echter nog geen overeenstemming.

Foto: screenshot Youtube