Vernieuwd jeugdaanbod Platform C start binnenkort

AMSTELVEEN - Platform C biedt ook cursussen, lezingen en workshops aan voor kinderen. Het aanbod is flink vernieuwd en daardoor helemaal afgestemd op de huidige wensen van de jeugd.

Bij Platform C | Volksuniversiteit Amstelland kun je terecht voor: een korte cursus Duits (Tschüss!) voor kinderen van groep 7 en 8, de Talentenklas tekenen en schilderen (6-12 jr op di, do of za), Koken voor Kinderen (6-12 jr), Kinderyoga (8-12 jr) of Tieneryoga (13-17 jr), Basiscursus fotografie voor de jeugd (12-17 jr). Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99. 

Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen (ook op onze dependance Orion in Middenhove) kun je je opgeven voor: Muziek met Baby en Peuters, Toetsen- en Snarencombo (7-10 jr), Kleuterdans, Kidsdance, Popbandklas, voorbereidend musical (4-6 jr) en DJ les (muziek maken en mixen zoals Hardwell, Armin van Buuren en Tiesto). Ga voor meer informatie en/of het  aanmelden naar www.muziekschoolamstelveen.nl of de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.