Wethouder Gordon opent bijeenkomst Young Entrepreneurs Amstelveen

 Wethouder Economische Zaken Floor Gordon opende donderdag 6 september een bijeenkomst van de Young Entrepreneurs Amstelveen in het Proef-lokaal KEK. De aanwezigen kregen een presentatie van Erwin en Marcel van Wieringen van Kek Bier.

Wethouder Gordon: “Amstelveen is een ondernemende gemeente. Startende bedrijven en jonge ondernemers zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Met het ZAAI coach programma bieden we startende ondernemers de kans om zich verder te ontwikkelen. Een versterking van de ondernemerskracht draagt in belangrijke mate bij aan een economisch sterker Amstelveen. Jong talent is ontzettend waardevol voor de gemeente Amstelveen. Ook is het belangrijk dat er netwerken ontstaan tussen jonge ondernemers, zodat ze kennis kunnen delen. Daarom ondersteunt de gemeente dit event.”

Young Entrepreneurs Amstelveen
Om te voldoen aan de behoefte van de jonge professional en ondernemer is Young Entrepreneurs Amstelveen (YEA) in het leven geroepen; een groep, voor en door young professionals. Bij Young Entrepreneurs Amstelveen ontmoet je andere ondernemers en ondernemende young professionals. YEA biedt inspiratie, kennis, netwerk en business en is onderdeel van Ondernemersvereniging Amstelveen (OA).