Workshops Popkoor Amstelveen binnenkort van start

AMSTELVEEN – Nachtegaaltjes opgelet! Met het laatste spetterende optreden in P60 nog vers in het geheugen start op 18 september de eerste workshop voor de volgende editie van Popkoor Amstelveen.

Toetsenist en zanger Boris Kothuis (The Pilgrims, Joia) heeft ruim acht jaar ervaring met het leiden van het Popkoor in Haarlem en Amstelveen. Voor elke cyclus wordt aan de hand van een thema een nieuw repertoire gevormd en gearrangeerd. De 15-weekse workshop wordt afgesloten met een spetterend optreden in P60 op donderdag 17 januari 2019. Dit onder begeleiding van een professionele band.

Dit seizoen gaat het Popkoor Amstelveen op reis door de wondere wereld van Stevie Wonder. Van de stevige Motown beats als “Uptight” tot de prachtige lyrische melodien als bijvoorbeeld “you are the sunshine of my life” en dan weer de voetjes van vloer met songs als “Supersticious” en “Sir Duke” zal de reis nooit vervelen. So “Fasten your seatbelts, and enjoy the ride”.

Dinsdag 18 september // zaal open 20:00 // aanvang 20:00 // vvk €170. Meer informatie: P60

Aanmelden: [email protected] / 020-3453445