Amstelveen heeft eigen Cello Biënnale

 De Hello Cello Dag is een muzikale dag voor jong en oud rondom de cello. Tijdens deze dag kunnen muziekliefhebbers genieten van Bach&Breakfast met Alexander Warenberg, een voorpremière van de familievoorstelling Cellokrijgers van Cello Octet Amsterdam, masterclasses, workshops en concerten van onder andere het Hello Cello Orkest. Dit minifestival vindt plaats op zondag 14 oktober en is bedoeld om in lokale samenwerking de aandacht te vestigen op levende en klassieke muziek.

De dag heeft een opzet zoals een festivaldag van de Cello Biënnale Amsterdam. De Hello Cello Dagen zijn ook voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar Amsterdam te komen voor het festival. Een prachtige manier om toch zoveel mogelijk van cellomuziek te genieten en om de festivalsfeer te proeven.

Hello Cello dag Amstelveen op zondag 14 oktober 09:45 – 17:15 uur bij Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen.

De Hello Cello Dag is een initiatief van de Cello Biënnale Amsterdam in samenwerking met Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen. Meer informatie: platform-c.nu