Atelierroute Amstelveen 2018 wederom succes

AMSTELVEEN – De Atelierroute Amstelveen vond afgelopen weekend, 6 en 7 oktober, plaats. Voor de 27ste keer openden 53 kunstenaars uit Amstelveen de deuren van hun atelier. Twee dagen lang konden belangstellenden een kijkje achter de schermen nemen. Voor de kunstenaars een mooie gelegenheid om hun werk te tonen. Voor de bezoekers een bijzondere kans om de ateliers te zien. Platform C verzorgde in diverse ateliers extra activiteiten op het gebied van muziek en poëzie.

De Atelierroute Amstelveen werd op vrijdag 5 oktober om 16.00 uur feestelijk geopend door Herbert Raat, wethouder van Kunst en Cultuur. Sinds 8 september was de overzichtstentoonstelling te bezichtigen. Kunstuitleen Amstelveen heeft tijdens de tentoonstelling en het weekend ook veel bezoekers mogen verwelkomen. Meer informatie over de afsluiting van de Open Ateliers vindt u op: www.kunstuitleenamstelveen.nl of volg de kunstuitleen via Facebook.