C.O.V. Amstelveen met Haydens ‘Die Schöpfung’ in Kruiskerk

AMSTELVEEN – De christelijke oratoriumvereniging Amstelveen geeft op vrijdag 9 november haar jaarlijkse concert in de Kruiskerk. Op het programma staat de integrale uitvoering van het oratorium “Die Schöpfung” van Joseph Haydn.

Medewerkenden zijn de sopraan Elma van den Dool, de tenor Matthew Smith en de bas Palle Jørgensen. De begeleiding wordt verzorgd door Philharmonia Amsterdam met Susanna Veerman op het klavecimbel. Het geheel staat onder leiding van dirigent Corné Mooibroek.

Het oratorium “Die Schöpfung” naar het scheppingsverhaal uit het Bijbelboek Genesis is één van de meest bekende werken van Joseph Haydn en heeft zich altijd van grote belangstelling kunnen verzekeren. De COV Amstelveen had dit werk voor het laatst in 2011 op het repertoire staan.

Vrijdag 9 november, aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten €20,00 (65+ €17,50) inclusief koffie of thee in de pauze en kunnen worden gekocht bij de leden, ’s-avonds bij de kerk, of telefonisch worden gereserveerd via 020 – 6452705 en 020 – 6934516. Kruiskerk, Van der Veerelaan 30A te Amstelveen.

Wilt u als projectzanger meezingen bij de uitvoering van Die Schöpfung, meld u zich dan snel aan via www.covamstelveen.nl