De Naeckte Brouwers organiseren eerste Amstelveense Bokkentocht

AMSTELVEEN – Bokbierliefhebbers kunnen morgen hun hart ophalen. De Naeckte Brouwers organiseren op zaterdag 6 oktober de eerste Amstelveense Bokkentocht. De tocht met 25 verschillende bockbieren gaat langs Hotel-Café-Restaurant AbinaDe VijferANNACafé ThijsHet Wapen van AmstelveenGrand Café ’t Oude Dorp en Cafe The Pub. Je kunt bij ieder café de tocht beginnen en eindigen.

Bij ieder deelnemend café dient men tenminste één bockbier (25cl) van tap te drinken. Van bepaalde bieren is slechts beperkte voorraad en daarbij geldt op=op. Het café stempelt de kaart.Zijn alle vakjes op uw stempelkaart vol met de juiste stempels? Dan krijg je bij ANNA een gratis t-shirt als bewijs van deelname aan de eerste Amstelveense Bokkentocht.

De tocht van drie kilometer kan het beste worden gedaan met de fiets of te voet. Wees verstandig en drink met mate! Deelnemers aan de Bokkentocht kunnen desgewenst hun tocht onderbreken en tot uiterlijk zondag 28 oktober tijdens de openingstijden van de deelnemende café’s hun tocht voortzetten. Kijk op de facebookpagina’s van de betreffende café’s voor de openingstijden.