Een muis en Russische poppencircusvoorstelling in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – In het Amstelveens Poppentheater zijn aanstaande vrijdag t/m zondag bijzondere voorstellingen te zien. Theatergroep Winterberg geeft op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober de laatste  try-outs van ‘In de kelder staat een huis’. Deze 2+ voorstelling gaat over een muis die in de kelder van een gigantisch huis woont. Alleen en helemaal tevreden leeft ze in de warme kelder daar beneden. Daar beleeft ze honderd en één bijzondere avonturen. Zaterdag 15.30 uur is uitverkocht en voor de andere tijden zijn het de laatste kaarten.

Op zondag 14 oktober om 14.30 uur is het theatergezelschap White Ball uit Sint Petersburg te zien. Een gekke poppentheatercircusvoorstelling uit Rusland. Ontmoet oa de temperamentvolle sterke man met zijn getrainde konijn,  de mooie zanger en een verliefde romanticus. Ze laten je bijzondere circusacts zien. Wat dacht je van ‘De Ongehoorzame Broek’, ‘De Vliegende Stok’ of ‘Het maffe Konijn’? Een interactieve voorstelling met muziek, jongleren en een zingende zaag. Ze laten je bijzondere circusacts zien. Een interactieve voorstelling met muziek, jongleren en een zingende zaag.
Deze voorstelling heeft het Amstelveens Poppentheater samen met het Internationale poppentheaterfestival Puppet International in Meppel geprogrammeerd. Language no problem show.

‘In de kelder staat een huis’ is te zien vrijdag 12 okt om 14.30 uur en zaterdag 13 oktober om 13.30 uur (om 15.30 uur is uitverkocht).
‘Circus, a Heart Story’ is te zien op zondag 14 oktober om 14.30 uur. Toegangsprijs beide voorstellingen: € 8,50 per kaartje. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl