Hoofdrol Amstelveense Solange in heftige aflevering Mr. Frank Visser

AMSTELVEEN – De Amstelveense Solange was maandag hoofdrolspeelster in een zeer heftige aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak op SBS6. Solange was met haar zussen verwikkeld in een complexe zaak over de erfenis van haar moeder. De aflevering ontaardde in een bedenkelijk scheld- en schouwspel waarbij vooral de in Friesland wonende zus geen blad voor de mond nam.

De knallende aflevering van de voormalig rijdende rechter zorgde ook voor veel aandacht van de Nederlandse (internet-)pers. Zowel Telegraaf, RTL Boulevard, AD en Linda besteden aandacht aan het programma.

Ook op social media waren de rapen gaar. De vele kijkers trokken hoofdzakelijk partij voor de Amstelveense Solange en de Friese zus Michelle krijgt alle hoon.

Bekijk hier de gehele uitzending terug.