Jeroen Weerdenburg en Jazz Delite treden op in P60

AMSTELVEEN - Jeroen Weerdenburg geeft een albumconcert in P60 op zaterdag 13 oktober. Hij brengt zijn gehele album “Mijn gevoel ” met Nederlandstalige popnummers ten gehore. Daarnaast komen er diverse bekende Engelstalige nummers voorbij. Naast gastoptredens en rap staat de formatie Jazz Delite in het voorprogramma.

Met nummers die op vele radiostations te horen zijn zoals ”Vandaag” (i.s.m. Douwe Bob) en  “Niemand zoals jij” en de diversiteit in muziek zorgt Jeroen voor een zeer gevarieerd muziekspektakel. Behalve uit Amsterdammer Weerdenburg bestaat de band uit Ran -gitaar, Shay -toetsen, Niels -bas, David -drums, Martijn -gitaar, Ashley -backing en Stanley -rap. Alle singles van Jeroen Weerdenburg zijn te vinden Spotify. Itunes, Deezer, Youtube en alle overige platforms.

Jazz Delite is een Quintet uit Amsterdam en speelt Jazz Standards. Ze hebben zich in de ruim 15 jaar dat ze samen spelen echter ook verbreed met muziek uit de pop en soul. Inmiddels hebben ze een uitgebreid repertoire waarmee ze op (bijna) elke gelegenheid kunnen spelen. Sfeermuziek op borrels met bekende jazz standards, dixieland op feestelijke gelegenheden en actieve pop en soul op gala’s en bruiloften.

Zaterdag 13 oktober, aanvang 21.00 uur. Zaal open 20.00 uur. Meer informatie: P60