Kunstroute Qua Kunst & Ambacht in De Kwakel

DE KWAKEL – De 18e editie van Kunstroute Qua Kunst & Ambacht in De Kwakel vindt op zaterdag 27 en zondag 28 oktober plaats. Vijfendertig zelfstandig opererende kunstenaars, vier groepen kunstenaars en een vereniging laten tussen 12.00 en 17.00 uur hun werk op vijftien locaties zien. Kom en ontdek schilderkunst, keramiek, sieraden, beelden, textielkunst, Fabergé eieren, een schilderijcarrousel, een kerstshow enz.. Dit alles in een landelijke omgeving.

Langs de hele route is altijd wel ergens een hapje en/of drankje te vinden en is een gedrukt exemplaar van de routebeschrijving verkrijgbaar. De locaties zijn makkelijk bereikbaar en te herkennen aan de Beach vlag.
Kijk op de website, 
www.kunstindekwakel.nl, voor de interactieve routekaart. Hiermee is uw route op uw smartphone te plannen.
Voor het laatste nieuws kunt u de Facebookpagina 
www.facebook.com/kunstrouteQuaKunstenAmbachtDeKwakel volgen. Toegang en parkeren zijn gratis.