Laatste kaarten Thomas Acda in Griffioen

AMSTELVEEN - De langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling van Thomas Acda is binnenkort in cultuurcentrum Griffioen te zien. Op donderdag 8 november wordt daar de try-out van ‘Motel’ opgevoerd. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Reikhalzend kijken we uit naar de eerste solovoorstelling van Thomas Acda. Het idee broeit al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Maar eerst regisseerde Thomas twee films, schreef hij een boek en de liedteksten en muziek voor de musical De Marathon en vervulde het afgelopen theaterseizoen de hoofdrol in de met sterren overladen musical Fiddler on the roof. Hij ontving voor beide musicals een musical award waaronder die voor de beste acteerprestatie (‘Thomas Acda ontroert’).

Nu is hij terug op het toneel met de voorstelling ‘Motel’ samen met gitarist David Middelhoff. Met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven.

Donderdag 8 november, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen